Hartelijk welkom


Kosmeoo Health is dé opleider op het gebied van voeding en gezonde leefstijl.

We verzorgen uw opleiding en delen graag onze kennis rechtstreeks vanuit de praktijk! We leiden u op als (aanstaande) voedings- en gezondheidsprofessional en maken met elkaar zodoende Nederland meer bewust en steeds gezonder.
Kennis en gezondheid gaan bij ons hand in hand. Dit vindt u terug in al onze opleidingen en trainingen. Kosmeoo Health is CRKBO opleider, wat officiële kwaliteitserkenning betekent voor al onze opleidingen en trainingsactiviteiten. Kosmeoo Health is tevens een geaccrediteerde opleider van de beroepsvereniging Gewichtsconsulent Nederland, BGN

Enkele opleidingen en specialisaties op een rij;

  • BGN Gewichtsconsulent, 3 in 1, (incl. Voedingsdeskundige)
  • Specialisatie Kind en Natuurlijke Voeding
  • Specialisatie Sport en Voeding
  • Gezonde Voeding rondom Zwangerschap
  • Beroepsopleiding Voedingsdeskundige

Voor meer informatie over Belastingaftrek studiekosten. [ Klik hier ]

NIEUW – Opleiding Leider Sportieve Recreatie

We zijn trots dat we een beweegopleiding kunnen aanbieden die past in de visie en missie van Kosmeoo Health.

Want naast goede voeding is gezond bewegen natuurlijk een belangrijk onderdeel in een  gezonde leefstijl.  Plezier in bewegen is een belangrijk aspect om te blijven bewegen. Na het volgen van deze opleiding hoeft u uw cliënten niet meer naar een georganiseerde sportclub te sturen of naar een sportschool, maar gaat u zelf met uw cliënten aan de slag!

Gecertificeerde opleiding
De opleiding is ontwikkeld door de Nederlandse SportAlliantie en gecertificeerd door het ministerie van VWS ( niveau 3).
Accreditatiepunten bij de BGN is aangevraagd  Lees meer

BGN Gewichtsconsulent 3 in 1

Volg de BGN erkende opleiding Gewichtsconsulent en behaal tegelijkertijd het diploma Voedingsdeskundige (HBO niveau) en het BGN erkende bijscholingscertificaat Visie …. 

Lees verder

Voedingsdeskundige

Allround schriftelijke beroepsopleiding (HBO thuisstudie) met optioneel mogelijkheid tot het volgen van 5 praktijkcolleges. Als voedingsdes-kundige voorziet u …

Lees verder

Voeding rondom zwangerschap 

Een goed begin is het halve werk” gaat zeker op voor het voorkomen van overgewicht en het risico op andere klachten en kwaaltjes tijdens een mensenleven…

Lees verder

Sport en Voeding

Sportprestaties kunnen aanzienlijk verbeterd worden door juiste voeding en goede dosering en timing van eten. In deze opleiding leert u specifieke sportvoeding …..

Lees verder

Kind en Natuurlijke Voeding

Deze 6- daagse specialisatie opleiding is de geaccrediteerde specialisatie voor BGN-Gewichtsconsulenten. Tevens  voor  zorgprofessionals, …

Lees verder

Start uw eigen praktijk

U heeft uw vakdiploma op zak en wilt een eigen praktijk opstarten; uw droom wordt werkelijkheid! U verhoogt u slagings-kans door u goed voor te bereiden…..

Lees verder