Veel gestelde vragen

Hoe kan ik me inschrijven voor een opleiding?

Antwoord:

Op onze website kunt u  de opleiding van uw keuze opzoeken en direct online inschrijven via de knop Inschrijven. Of via snelmenu inschrijven. Na inschrijving ontvangt u  binnen 3 werkdagen een bevestiging via het opgegeven emailadres.

Wanneer ontvang ik mijn lesmateriaal?

Antwoord:

Na de verwerking van uw inschrijving ontvangt u  binnen 3 werkdagen het  lesmateriaal voor de opleiding Voedingsdeskundige. Wanneer u hebt gekozen voor een later startmoment, dan wordt het lesmateriaal rond deze datum naar u toegezonden.
Bij alle klassikale opleidingen ontvangt u van de docent een studiemap op de eerste lesdag.

Wat is het grootste verschil met de opleiding Voedingsdeskundige en Gewichtsconsulent?

Antwoord:

De opleiding Voedingsdeskundige is een zeer complete basisopleiding waarin veel onderwerpen rondom voeding worden behandeld. De opleiding Gewichtsconsulent is een verdieping waarin specifieke onderwerpen verder worden behandeld. De opleiding 3 in 1 van Kosmeoo Health is uniek in Nederland.

Hoelang kan ik over mijn studie doen?

Antwoord:

De schriftelijke opleidingen kunt u in uw eigen tempo volgen. De klassikale opleidingen worden op de laatste lesdag afgerond. Een uitzondering hierop is de opleiding Gewichtsconsulent. Na afronding van de klassikale lessen gaat u op examen bij TCI. Meer informatie vindt u op onze website bij de betreffende opleiding of bel of mail gerust met Jessica van Vliet via 06-546 93 542

Kan ik ook in termijnen betalen?

Antwoord:
Bij alle opleidingen bij Kosmeeo Health is het mogelijk om in termijnen te betalen. Een uitzondering hierop is de training Gezonde voeding rondom Zwangerschap.

 

Wat is de uiterste inschrijfdatum?

Antwoord:
U kunt zich opgeven tot de laatste dag voorafgaand aan de eerste praktijkles, mits de groep niet vol is. Om de kwaliteit van onze lessen te kunnen blijven garanderen hanteren we een maximale groepsgrootte van 15 studenten. Let op; de eerste (termijn-) betaling dient wel overgemaakt te zijn voor aanvang van de eerste lesdag.

Wanneer is er een Open dag?

Antwoord:

U mag te allen tijde een afspraak maken om langs te komen op ons kantooradres in Kockengen of op één van onze leslocaties verspreid over het land. Hier kunt u kennismaken met Kosmeoo Health, vragen stellen, en het lesmateriaal inzien.

Wat is het niveau van de studies?

Antwoord:
U kunt bij Kosmeoo Health zowel op HBO als op MBO-niveau studeren. Het niveau van de opleiding vindt u terug bij de betreffende opleidingen

Waar in het land worden de opleidingen gegeven?

Antwoord:

De opleidingen starten meerdere keren per jaar op verschillende leslocaties in het land.
Actuele leslocaties zijn:

  • Amersfoort
  • Nieuw-Vennep
  • Breukelen
  • Woerden

Ook verzorgt Kosmeoo Health trainingen en opleidingen ‘In Company”