Voordelen

Powerwalken is voor (bijna) iedereen goed te beoefenen. Er is weinig tot geen schokbelasting op de gewrichten zoals bij joggen en hardlopen. De kans op blessures is daardoor vrij klein. Ideaal dus voor mensen met overgewicht, die willen afvallen en voor iedereen die gewoon lekker in de buitenlucht willen bewegen. Voor een optimale vetverbranding heb je per slot veel zuurstof nodig!

Tijdens het powerwalken wordt de zuurstofbehoefte vergroot en zal je hart sneller moeten kloppen. Je verbetert hierdoor de conditie van hart en bloedvaten en vermindert dus het risico op hart- en vaatziekten. Tevens werkt het bloeddruk- en cholesterol verlagend.

Voor mensen die willen afvallen geeft powerwalken een enorme boost in het afvaltraject. Je traint met een verhoogde hartslag in de buitenlucht wat de vetverbranding bevordert. De spieren worden door powerwalken versterkt, nog eens extra door de spierversterkende oefeningen waardoor het metabolisme wordt verhoogd.
Niet alleen fysiek maar ook mentaal heeft powerwalken alleen maar voordelen. Het werkt ontspannend en daardoor worden stressklachten verminderend. Zelfs de slaapkwaliteit verbetert door de inspanning, ontspanning en frisse lucht.

Het is een extra dienst die je kunt aanbieden voor je bestaande cliënten, en de ervaring leert dat je met powerwalken ook veel nieuwe cliënten aantrekt die gebruik willen maken van je individuele begeleiding.

Krijg je er al zin in !!?? Geef je nu op voor zaterdag 15 juni en betaal geen € 295,00 maar € 245,00 met code NBjuni. Je ontvangt ook er ook een leuk t-shirt bij.

De training is met 3 punten geaccrediteerd door de BGN

Heb je vragen, bel 06-54693542 of mail gerust naar informatie@kosmeoo-health.nl