Wie zijn wij

Welkom bij Kosmeoo Health!

Al meer dan 12 jaar verzorgt Kosmeoo Health opleidingen op het gebied van voeding en gezonde leefstijl. We leiden u graag op als (aanstaande) voedings- en gezondheidsprofessional en maken met elkaar zodoende Nederland meer bewust en steeds gezonder.

Dit doen we met passie en vanuit de overtuiging dat een gezonde leefstijl voor iedereen bereikbaar kan zijn.
Kwaliteit is belangrijk bij Kosmeoo Health; we leiden u op tot een professional die in staat is cliënten te begeleiden naar een gezonde leefstijl. De kennis en kunde wordt overgedragen rechtstreeks vanuit de dagelijkse praktijk én actualiteit door gepassioneerde docenten die staan voor hun vak.

We helpen u graag verder met uw ambitie door onze persoonlijke aanpak en intensieve begeleiding in de opleidingen.  We helpen u niet alleen naar het examen, maar maken u klaar voor uw praktijk!

Oprichtster van Kosmeoo Health is Pauline van Hoek. Zij startte in 2006 een gezondheidspraktijk, omdat zij de positieve effecten van haar gezonde lifestyle wilde uitdragen. Door haar vakkennis en opgedane ervaringen kreeg ze de kans opleidingen te ontwikkelen op het gebied van lifestyle en ondernemerschap.

Inmiddels is Kosmeoo Health uitgegroeid tot een uniek professioneel opleidingsinstituut. Het centrum  voor (aanstaande) voedings- en gezondheidsprofessionals. Een bedrijf om trots op te zijn!

Zowel als docent en als Healthcoach-trainer is Jessica van Vliet reeds jarenlang een vertrouwd gezicht bij Kosmeoo Health. En inmiddels is ze ook verantwoordelijk voor al het ‘reilen en zeilen’ van Kosmeoo Health.

Haar werkervaringen en opgedane kennis van de afgelopen jaren zet ze graag in. Van aerobic-en fitnessinstructrice tot (orthomoleculair) voedingsconsulent en van voedingscoach voor kinderen tot JOGG-regisseur. Met al deze ervaring helpt zij u graag op weg in uw ambitie om Nederland een stukje gezonder te maken.